Express Ford Service

1220 София, ж.к. Надежда 1,кв.Триъгълника, ул. Захари Стоянов №1 Тел: 0896 61 54 59

Ремонт на двигател

Основни и текущи ремонти на двигатели, реглаж на клапани, смяна на ангренажен ремък и др.

Ремонт ходова част

Предно и задно окачване, смяна на втулки на носачи, амортисьори, пружини, биалетки и др

Смяна на масла

Прверка и смяна на масла и филтри. Подмяна на антифриз, хидравлични течности и трансмиционни масла

Основан 1994 година

Автосервиз Форд Експрес е основан през далечната 1994г. Ние знаем всички тайни на Вашият автомобил Ford и за нас не е проблем да извършваме качествени и бързи ремонти.

Автосервиз Форд Експрес предлага на своите клиенти пълна гама обслужване и ремонти на всички модели автомобили с марката Ford.

Повече

Нашият Екип

Нашият екип е изграден от високо мотивирани, амбициозни, позитивно мислещи хора, желаещи да развиват своята професионална кариера и имат възможности и готовност да откликнат на изискванията на нашите клиенти и предизвикателствата на всеки един ремонт

Хидравлика и флуиди
При нас в Автосервиз Форд Експрес имаме инжинер-специалист по ремонт на Хидравлика и спирачни системи,поддръжка на сигурността и всички автомобилни флуиди, които професионално може да диагностицира евентуални течове във флуидните системи на Вашия автомобил!
Електрически системи
Електрическата инсталация е ключов компонент в съвременните автомобили. При нас в Автосервиз Форд Експрес за Вашия автомобил ще се погрижи специалист авто-електро монтьор, който познава всяко кабелче в ел.инсталация на всички модели на Ford. Бързо и професионално!
Тежки ремонти
Ремонти по ходовата част на Форд, диагностика и ремонт на кормилна уредба, диагностика на двигател или ремонт, смяна на съединител и ремонт или смяна на скоростна кутия- всички тези и други тежки ремонти могат да бъдат поверени на нашия Специалист Тежки механични ремонти!
Този уебсайт е направен от CHARA